Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket Jazz Bg Times Radio

...

Welcome to BgTimes.Net

1.

Водещи новини:
Волен днес: “Искате ли да ви покажа фалоса си”?

А всъщност вече ни го показа! /снимки 18+/
Волен днес: "Искате ли да ви покажа фалоса си"? А всъщност вече ни го показа! /снимки 18+/
Дата
07.01.2014
Автор: ПИК

"Проклети да сте, проклети да сте, проклети да сте!" - така "пустоса" днес журналистическото братство Волен Сидеров след скандала на летище "Варна". А после предложи: "Искате ли да ви покажа фалоса си?"

ПИК обаче припомня, че той вече ни го показа. И то още преди 20 години в актова фотосесия за тогавашното списание “Лейди Журнал”. Така че сме му го виждали, няма сега с какво да ни уплаши…

бг таймс

бг таймс
bg times

Bulgaria Times

Bg Times Tumblr

Bg Times Tumblr
Bg Times Tumblr
Online Al Jazeera TV,arabic here.


"Сега, когато "Ал Джазира" говори, светът слуша !"
Online Al Jazeera TV,english here.

14 март 2011

Простреляха турският Павароти-Ибрахим Татлъсес

Простреляха турският Павароти-Ибрахим Татлъсес

14 март 2011

Истанбул, Турция /КРОСС/ Известният турски певец Ибрахим Татлъсес, който освен в Турция е известен в Гърция и целия Близък Изток е бил сериозно ранен при нападение в Истанбул, съобщават турските медии, цитирани от Би Би Си.
В неделя вечерта, по певеца и неговата сътрудничка са стреляли от преминаващ автомобил. Певецът е намерен в безпомощно състояние.
58- годишният певец е излизал от търговската телевизия Beyaz TV придружен от помощничката си Ипек Чакъджи. До тях е спрял автомобил, от който са стреляли с Калашников. Певецът и помощничката му са били ранени. Лекарите от болницата „Маслак Аджибадем" съобщават, че певецът има увреждания на мозъка, вследствие на изстрел в главата. Направена му е операция, но певецът е в кома. Помощничката е ранена в шията и за нея няма опасност.
Ибрагим Татлъсес е турчин от кюрдски произход. Роден е в град Санлъурф. Той има записани повече от 30 албума, играл е в много филми, водещ е на телевизионно шоу, като освен това има бизнес в кюрдските райони на Ирак. Наричан е „турския Павароти" и „Императора", собственик е на верига ресторанти, телевизии и продуцентска къща.
/ВН/

BgTimes.Net

:::

Подозират северноиракска следа в покушение срещу известен турски певец

Нахиде Дениз


Нахиде Дениз

Кореспондент в Истанбул,Турция

Автор:Нахиде Дениз - кор. на БНР в Истанбул

Валията на Истанбул Хюсеин Авни Мутлу заяви, че двама души са нападателите на певеца Ибрахим Татлъсес, който бе прострелян снощи на излизане от участие в твшоу. Той е в болница с опасност за живота.

По думите на истанбулския губернатор, стреляно е само с един и същи автомат "Калашников" от автомобил, който следвал колата на певеца. Изстреляни са 11 куршума, като 4 от тях са улучили певеца, а едий асистентката му Букет Чакъджъ, която била с него в колата. Засега няма информация за самоличността на извършителите.

Татлъсес бил прострелян в главата и веднага откаран в болница, където са му направени три операции. "Опасността за живота е намаляла, но все още има риск, затова ще го държим до утре сутринта под упойка", каза лекуващият му лекар.

Лично премиерът Р.Т.Ердоган е наредил да се направи всичко необходимо за спасяването му.

Едната версия за инцидента сочи, че нападението е дело на бунтовници от ПКК. Татлъсес е от кюрдскоарабски произход, но кюрдите от сепаратистките среди не го обичат заради "протурските му изяви". Другата версия, която се смята за по-достоверна твърди, че покушението е заради бизнесинтереси в Северен Ирак, където певецът инвестира в строителството на жилища в региона на Киркук. Поради конфликт със съдружниците, строителството спряло.

Ибрахим Татлъсес, чието истинско фамилно име е Татлъ, има около 35 години сценична дейност. Издал е над 40 албума, участвал е в стотици филми. Той е една от най - строго охраняваните личности в страната. Покушението срещу него стана в район, който се наблюдава с камери.

бнр / BgTimes.Net

Няма коментари:

TV online - Канал 1,

Нова тв,ТВ 7,канал 3,ТВ Европа,On air,Икономика тв,Евроком и други може да гледате ТУК.
Online Al Jazeera TV,english HERE

TRT,LIVE (english)

Press TV,LIVE (english language)

Euro News Live (english language)

Orient Radio Bulgaria - Bulgaria’s Turkish radio !
България е "една отвратителна, тъпа страна", "яденето е буламач в лошо олио", "съвременното изкуство - гнусно", "езикът - най-отвратителният в света", "тук жените сигнализират едно - че са курви"... Това са цитати от най-новия роман "Апостолов" на германската писателка от български произход Сибиле Левичаров.

Sibylle Lewitscharoff