Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

Photobucket Jazz Bg Times Radio

...

Welcome to BgTimes.Net

1.

Водещи новини:
Волен днес: “Искате ли да ви покажа фалоса си”?

А всъщност вече ни го показа! /снимки 18+/
Волен днес: "Искате ли да ви покажа фалоса си"? А всъщност вече ни го показа! /снимки 18+/
Дата
07.01.2014
Автор: ПИК

"Проклети да сте, проклети да сте, проклети да сте!" - така "пустоса" днес журналистическото братство Волен Сидеров след скандала на летище "Варна". А после предложи: "Искате ли да ви покажа фалоса си?"

ПИК обаче припомня, че той вече ни го показа. И то още преди 20 години в актова фотосесия за тогавашното списание “Лейди Журнал”. Така че сме му го виждали, няма сега с какво да ни уплаши…

бг таймс

бг таймс
bg times

Bulgaria Times

Bg Times Tumblr

Bg Times Tumblr
Bg Times Tumblr
Online Al Jazeera TV,arabic here.


"Сега, когато "Ал Джазира" говори, светът слуша !"
Online Al Jazeera TV,english here.

22 юни 2010

Светият Синод на Българската православна църква излезе със специално изявление

Светият Синод на Българската православна църква се обяви срещу предстоящия гей парад в София

22 юни 2010 | 15:01 |

София. Светият Синод на Българската православна църква излезе със специално изявление по повод предстоящия гей парад в София на 26 юни. В него се казва: „Във връзка с предстоящия на 26 юни 2010 г. гей-парад в София Светият Синод, клириците и православните християни - членове на светата Българска православна църква, категорично се противопоставят на тази публична, безцеремонна и срамна демонстрация на содомския грях, изявата на който нарушава правата им. Той има гибелни последици за физическото и духовното здраве на хората, руши традиционните устои и ценности на българския народ и внася съблазън в мирогледа на нашите деца и младежи.
Светият Синод призовава властимащите да забранят провеждането на това Содомско сборище, а гражданите - да не участват в тази „мерзост на запустението" (Дан. 9:27), която си позволява да се противопостави на реда, вложен в нас и света от Бога - Творец на всичко видимо и невидимо.
Призоваваме родителите да предпазят децата си да бъдат свидетели на тази голяма съблазън.
Нека всички изразим своето несъгласие с тази проява, която нарушава богообразното достойнство на човешката личност, възвишеното значение на семейната любов между мъжа и жената и устоите на обществения морал.
Отправяме молитва към всеблагия Бог за вразумление, покаяние и изправление на обладаните от този смъртен грях и за приобщаването им към спасителните евангелски истини, тъй като са „блажени чистите по сърце, защото те ще видят Бога" (Мат. 5:8) и ще се приобщят към чистата любов, радост и красота на Божието царство."
Никола ПЕТКОВ

иаф / Бг Таймс

Още:

Българска православна църква : "Дядо" Николай купи ауди на любовника си !

Попове от Синода на Максим се облажват с пари на църквата !

Блудства,гейове и извратени типове – с това се свързва в последно време Духовната семинария и изобщо родното духовенство.

Родното духовенство – гнило от педофили, гейове и блудства0

от Karolina,http://razkritia.com

Публикувано на 03 юни 2009 в 3:49pm

church2

Блудства, гейове и извратени типове – с това се свързва в последно време Духовната семинария и изобщо родното духовенство.

Лъснаха педофилски компромати, сексуални насилия и какви ли не други извращения.

Вече и църквата не може да бъде сигурно убежище, камо ли пример за морал и благоприличие.

Престъпните деяния, които са се вършили в семинарията, доказаха за пореден път, че от България нищо добро не може да излезе.

Дори божиите служители, които трябва да са олицетворение на доброто, на смирението, са прогнили от пороци.

Всъщност пороците на църквата са си от време оно – още от нейното зараждане – подпийнал поп, ощипал някоя девойка, парички от дарения, прибрани в джоба на някой „послушен” църковен служител – бълха го ухапало духовенството.

Тук обаче са прекрачени всякакви граници, защото

става въпрос за блудство с 12-годишно момче и сигнали за поне още 30 подобни случая!

Скандалът плъзна от подадена

жалба срещу ректора на Софийската духовна семинария дядо Сионий за блудство с 12-годишното момче от Елин Пелин, което учи в семинарията.

Веднага след това мълвата донесе за още над 30 подобни случая, за някои от които е имало и оплаквания от самите родители на семинаристите.

Според източник на „РАЗКРИТИЯ.КОМ” всички сигнали са били през 12-те години, докато епископ Сионий е бил ректор на Духовната семинария.

Покойният пловдивски митрополит Арсений многократно е докладвал пред Светия синод, но така и не последвала никаква адекватна реакция от Върховния орган на БПЦ.

Епископ Сионий

Епископ Сионий

Жалбата е била подадена от разярен баща, чиито син станал жертва на гнусните перверзии.

Засега той и момчето остават анонимни.

Според информацията ректорът е заключвал в стая в семинарията момчета „за наказание”.

Свещеник от храм в софийското село е разговарял с родителите на едното момче, което живее в Елин Пелин и е на 17 години.

На такава възраст бил и другият „непослушен” семинарист от великотърновско село.

Твърди се, че момчетата са заключени за интимни ласки.

По думите на информатора ни те се прибрали подпийнали и в късен час.

За да не нарушават църковната дисциплина, ректорът ги заключва в тясна стая. Оглежда се някой да не го забележи.

Според отеца цивилното облекло на ректора - тениска и панталон, му изиграва лоша шега.

Момчетата, които били с добра физика и с „истинско излъчване на мъже”, проумяват каква може да бъде истинската цел на наказанието.

Уплашени чупят стъклото на стаята и се измъкват.

Самият Сионий, разбира се, отрича обвиненията, като казва, че някой се опитва да злепостави него и цялото духовенство.

Той пък, от своя страна, се оплака, че получавал заплахи и целият скандал бил скалъпен от врагове, затова че отхвърлил две финансови предложения за отдаването на части от двора на Семинарията.

Няколко манастира във Видинска епархия пък били свърталища на монаси гейове, което е повече от парадоксално имайки предвид отношението на църквата към хора с обратни наклонности.

Видинският митрополит Дометиян, който е духовният отец на епископ Сионий, не вземал никакви мерки за предотвратяване на тези сексуални извращения, понеже бил единственият български владика с приятелка рускинята Юлия Таран. Духовниците са бесни, че на официални места Дометиян Видински се появявал с нея под ръка при положение, че е монах и е дал обет пред Бога за безбрачие и целомъдрие.

По информация на запознати

в гей общността във Видинско били привличани предимно семинаристи.

http://razkritia.com

:::

Сгащили дядо Сионий на калъп с игумена на Клисурския манастир Епископ Антим

На снимката:Джулио Суге

СТАНА ЯСНО И ЧЕ БИВШИЯ РЕКТОР НА СОФИЙСКАТА ДУХОВНА СЕМИНАРИЯ дядо Сионий Е БИЛ ОСОБЕНО БЛИЗЪК СЪС ЗВЕРСКИ ЗАКЛАНИЯ В ДОМА СИ СТОЛИЧЕН РЕСТИТУТ,БОХЕМ И ОТЯВЛЕН ГЕЙ-БЪЛГАРО-КЕНИЕЦА ДЖУЛИО СУГЕ.ГОВОРИ СЕ,ЧЕ НЯКОЛКО ДНИ ПРЕДИ УБИЙСТВОТО НА МУЛАТА СИОНИЙ Е ГОСТУВАЛ В АПАРТАМЕНТА МУ,А ПОСЛЕ СА ИЗЛЕЗЛИ ДА КУПОНЯСВАТ В МЪЖКА КОМПАНИЯ.


**********************

Цялата статия на две страници четете във вестник "Шоу",27.V-2.VI.2009 г.,страница 13 и 13

Сгащили дядо Сионий на калъп с игумена на Клисурския манастир Епископ Антим

Величкият епископ Сионий се опитал да блудства със семинарист от Елин Пелин.

Отецът го привикал в кабинета си уж да го мъмри,обаче вместо това му налетял.
Момчето успяло да се откопчи от похотливеца и да побегне,след което се оплакало на баща си.
В края на миналата седмица разгневеният му родител подаде жалба до Синода и лично до патриарх Максим срамният случай да бъде разгледан и на дядо Сионий да се наложи съответното наказание.
Ако инцидентът се потулел,той щял да сезира прокуратурата и медиите и да устрои лична вендета.

Цялата статия на две страници четете във вестник "Шоу",27.V-2.VI.2009 г.,страница 13 и 13

ПРЕД ЧОВЕК НА "ШОУ" СЕМИНАРИСТ ПЪК НАРЕЧЕ РЕКТОРА "ПАРОДИЕН ОБРАЗ НА ДУХОВНИК",КОЙТО ПУСКАЛ УЧЕНИЦИТЕ В ОТПУСК В ЗАВИСИМОСТ ОТ ТЕГЛОТО ИМ,КАТО ЛИЧНО ГИ ПРЕТЕГЛЯЛ С ДВЕТЕ СИ РЪЦЕ !

СИОНИЙ БИЛ НЕРАЗДЕЛЕН И С ВИКАРИЯ НА ПАТРИАРХ МАКСИМ-ЗНЕПОЛСКИЯ ЕПИСКОП ЙОАН,И С ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР НА СИНОДА-ЕПИСКОП НАУМ.ТРИМАТА "НЕЖНИ ДУХОВНИЦИ" СЕ ЧУВАЛИ ПО НЯКОЛКО ПЪТИ НА ДЕН,ПОЧТИ ВСЯКА ВЕЧЕР СЕ СЪБИРАЛИ НА ПИВО И КАФЕ-ПРИ ТОВА ПО РАСА !,В БАРА НА ВЪПРОСНИЯ ХОТЕЛ,КЪДЕТО НАСКОРО СЕ ЧЕРПЕЛИ ТИХОН И НЕОФИТ.

ДОСКОРО ИГУМЕНЪТ НА ДОБРИДОЛСКИЯ МАНАСТИР ХАРАЛАМПИЙ И БИВШИЯТ РЕКТОР НА СОФИЙСКАТА ДУХОВНА СЕМИНАРИЯ СИОНИЙ ГО РАЗДАВАЛИ "ПЪРВИ ДРУЖКИ",ГЛАВНО ПО ЛИНИЯ НА ДВОЙНОТО СЕКСУАЛНО ЧУВСТВО".МНОГО ПЪТИ РЪШКАЛИ ИЗ СТРАНАТА УЖ ПО ВОДОСВЕТИ В КОМПАНИЯТА НА МЛАДИЧКИ СЕМИНАРИСТИ.ПРЯКОРЪТ НА ИГУМЕНА НА ДОБРИДОЛСКИЯ МАНАСТИР В ГЕЙСРЕДИТЕ БИЛ "ХАРИЕТА".

СТАНА ЯСНО И ЧЕ БИВШИЯ РЕКТОР НА СОФИЙСКАТА ДУХОВНА СЕМИНАРИЯ Е БИЛ ОСОБЕНО БЛИЗЪК СЪС ЗВЕРСКИ ЗАКЛАНИЯ В ДОМА СИ СТОЛИЧЕН РЕСТИТУТ,БОХЕМ И ОТЯВЛЕН ГЕЙ-БЪЛГАРО-КЕНИЕЦА ДЖУЛИО СУГЕ.ГОВОРИ СЕ,ЧЕ НЯКОЛКО ДНИ ПРЕДИ УБИЙСТВОТО НА МУЛАТА СИОНИЙ Е ГОСТУВАЛ В АПАРТАМЕНТА МУ,А ПОСЛЕ СА ИЗЛЕЗЛИ ДА КУПОНЯСВАТ В МЪЖКА КОМПАНИЯ.

*********************************************************************************************

Игумен Антим ИМА,доказва го статията по-долу от сайта:http://www.dveri.bg

Игуменът на Клисурския манастир Антим ще ръководи временно и Чипровския манастир

Автор Фокус

сряда, 06 февруари 2008

Игуменът на Клисурския манастир Антим ще ръководи временно и Чипровския манастир след подадената от архимандрит Евсевий оставка. Това съобщи адвокатът на отец Евсевий – Борис Цветков. Заповедта е издадена още миналата седмица, но едва вчера е получена от адвоката. Подписана е от Видинския митрополит Дометиан. С нея се отец Евсевий се освобождава не само от поста игумен, но и въобще от епархията.

Вече има образувано дознание срещу инока Кирил. То не е за побой, а за кражба с взлом. Архимандрит Евсевий не е пожелал да бъде освидетелстван от лекар. “Тъй като е монах, свят човек и до него не може да се доближава чужд човек”, поясни адвокат Цветков.
Архимандрит Евсевий се е върнал в родното си място – в Благоевградско. Чувства се добре, но е огорчен от станалото. “13 години е градил този манастир. Преди него той бе в руини. Изгради цяло крило – източното е съвсем ново. Покрит е покривът на манастира и църквата към него. Има нови зидове, портали, камбанария”, разказа Борис Цветков. Никой от Българската православна църква не го е потърсил досега.

Игумен Антим бе човекът, който изпрати финансовата проверка за състоянието на Чипровския манастир.

ЧЕТЕТЕ ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИ !


:::

Ректорът на софийската семинария ПОДАДЕ ОСТАВКА !


Ректорът на Софийската духовна семинария " Св.иван Рилски"

Велички Епископ Сионий обяви в интервю

пред Николай Бареков по бТВ обяви,че подава оставка

във връзка с обвиненията в ПЕДОФИЛИЯ!!!


Подробности:

Епископ Сионий напуска семинарията, никога не бил блудствал

25 май 2009, 08:09


Ректорът на Софийската духовна семинария епископ Сионий, чието име беше замесено в педофилски скандал, обяви по бТВ, че иска да се оттегли от поста си и да поеме друга служба съобразно решението на дядо Максим и Светия синод. Той беше категоричен, че никога не е блудствал. Според него името му е замесено в скандал заради бизнес интереси, свързани с имоти на територията на семинарията.
Още преди две седмици, преди да гръмне скандала, в който беше замесено името на епископ Сионий, че е блудствал с 12-годишно момче в двора на семинарията, той е подготвил писмо до патриарха на Българската Православна Църква дядо Максим, в което настоява да получи друга служба, по възможност в манастир. Твърдо съм решил да напусна Софийската духовна семинария, което няма връзка със скандалния случай, категоричен е Сионий. Като причина за решението си той посочи здравословните му проблеми, които имал, и рутината в педагогическата му дейност в следствие на 15 години служба.

За педофилския скандал бил научил от секретаря на Светия синод, където е депозирана жалбата от бащата на пострадалото момче, и от медиите. От доста време чувствах, че има напрежение около мен, особено като започна да се говори за спечелените редица проекти със средства от ЕС. Имал съм давления от редица фирми, подхвърляния, телефонни обаждания дори през нощта, призна епископ Сионий. Много често ми звънят, мълчат, или чувам заплашителни думи. Това ме напряга допълнително, добави той.

Според ректора на Софийската духовна семинария избухналият скандал можело да се свърже и с инвеститорски интереси. Той е бил притискан части от площите на семинарията да бъдат предоставени за строителство на молове и др. Имало е неприлични предложения, рушвети, но аз винаги съм отблъсквал такива неща, категоричен е епископ Сионий.

Никога не съм блудствал, заяви още той. Учениците, подложени на това изпитание, излязоха много единни към моя проблем и ме подкрепиха със синовни думи, каза още Сионий. Подкрепа бил получил и от семинарското духовенство. Сионий призна, че е имало много атаки срещу него по различни поводи, но тази била най-силната и най-тежката за преживяване. Той добави, че в семинарията нямало ученици на 12 години.

БЛИЦ припомня, че скандалът с епископ Сионий избухна миналата седмица, когато бащата на 12-годишно момче от Елин Пелин подаде жалба в Светия синод, за това че ректорът на семинарията блудствал с него в двора на учебното заведение. Бащата е твърдо решен да разплете случая до край. /БЛИЦ
-
Епископ Сионий: Мил ми е животът

25 май 2009, 12:10

Мил ми е животът да казвам кой стои зад инвеститорските интереси, които породиха педофилския скандал, заяви на специална пресконференция ректорът на Софийската духовна семинария Сионий. Скандалът избухна миналата седмица, когато бащата на 12-годишно момче от Елин Пелин подаде жалба в Светия синод, за това че ректорът на семинарията блудствал с него в двора на учебното заведение. Бащата е твърдо решен да разплете случая до край.
По думите на Сионий при него са идвали представители на български инвеститори с международно участие да искат по 5 или 10 декара от земята на семинарията. Епископ Сионий заяви, че едни фирми са искали земя за хотел, а други за МОЛ. По думите му той категорично им е отказал и затова са започнали да го заплашват и да му се обаждат и да го карат пак да си помисли за земята дали ще я предостави. Той обаче не е сезирал органите на реда за заплахите срещу него, защото е изгубил всякакво доверие в МВР.
Сионий категорично заяви, че няма да сезира прокуратурата, защото по думите му духовните лица нямат практика да се обръщат към прокуратура или съд, защото говорят от името на истината. Той заяви, че ще поиска опровержение от столичен вестник и заяви, че в същия вестник има над 100 негови публикации. Това, което се случва, по неговите думи е опит за притискане на духовното, защото в семинарията 12-годишни деца няма, те отиват да учат на 15 години средно образование. Според Сионий преди 9 септември също някакви партии са имали апетити към двора на Семинарията.
Той бе категоричен, че ще напусне поста. Вече е депозирал такава молба в Светия Синод. Това обаче нямало нищо общо с педофилския скандал. Причините са, че 10-15 години е на този пост и по неговите думи се наблюдава рутина в неговата работа и това се отразява негативно. Той каза, че има и сериозни здравословни проблеми.
Жалбата на родителя на детето, която е подадена в Светия Синод, е анонимна, информира още Сионий. Той лично не я е виждал.
"Няма нищо, което да ме смущава, но не може на човек, който работи с деца толкова години, да му лепнат такова нещо. По мой адрес се говорят хули и клевети", каза Сионий.
Според него всяка личност като се издигне в България трябва да бъде смачкана и това не е единичен случай. Ако Синодът реши да сезира прокуратурата да си я сезира от негово име, допълни той.
Дометиан Видински заяви, че Сионий е изряден монах и архиерей, доказал се човек. Аз го познавам още от студент, допълни още той. Той има безкрайно чувство на отговорност и създаде поколения свои ученици. Той е приобщил към духовенството много млади хора, каза Дометиан. По думите му Светия Синод ще вземе някакво отношение по случая след като е излязъл по медиите. Светия Синод ще прецени дали да прати отец Сионий на друго духовно служение. Ако обаче Синодът прецени, че епископът е все още нужен на Семинарията, ще остане там, каза Дометиан.
Десислава Вангелова, БЛИЦ

::::

Разследват Сионий за педофилия

Светият Синод разследва Сионий


Ако си гей,ставаш митрополит,най-малко епископ

Ставаш владика, ако си гей

11 юни 2009, 11:57

София, България

"Ако си гей, ставаш митрополит, най-малко епископ" - това е условието за израстване в йерархията на родната ни църква", твърдят пред "168 часа" хора от алтернативния синод на Инокентий. Те сочатп като пример за бързо израстване в църковното поприще "необичайното съжителство" на главния секретар на Светия синод - Стобийския епископ Наум, с никому неизвестния Борис Цацов.
"Изявени гейове с висш църковен сан са окупирали Светия синод. Българската православна църква в лицето на патриарх Максим полага усилия да се освободи от тях, тъй като те уронват авторитета на църковната институция пред другите църкви" - това разкри висш архиерей. Негови колеги се възмущавали на какво основание епископ Наум "демонстрира повече от приятелски отношения с Цацов".
Източници във висшите църковни среди твърдят, че двамата живеят в общ апартамент в Синодалната палата, над апартамента на патриарха, който бил категорично против тази демонстрация. На въпрос назначен ли е Борис Цацов на някаква длъжност в Светия синод, служителите са повече от лаконични: "Тази личност не е на никаква длъжност при нас, не фигурира в никакви документи. Но има вътрешен телефон за контакт". /БЛИЦ

:::

Дометиан и Сионий – железен тандем !

:::

Патриарх Максим приемал по нощница новия си любимец !

:::

Гей скандали в църквата !

:::

Групов секс разтърси Рилския манастир !

Скандална поредица на "Уикенд" за разврата в родните манастири продължава !

Дядо Виталий има 250 порнофилма в килията си !

Най-добрата дружка на Виталий е видният столичен гей Жоро Добрев,който играе ролята на личния му сводник.

През цедката на дядо Виталий се провират само най-надарените младежи.
Любима поза на Виталий била "чеверме",или агне на шиш.
Освен груповите изпълнения и огромните фалоси друг фетиш на дядо Виталий са окосмените мъжки тела.
Всяка събота и неделя Виталий и приятелят му Жоро стоят с часове на Дупнишката порта на манастира и сканират жадно преминаващите богомолци (предимно от мъжки пол).

Друг от скандалните монаси в Рилския манастир е Памфилий.
Кожата му е мека и нежна и затова гейовете му лепнаха прякора Фифи Перото.
Той харесва млади момчета между 18 и 20 години.

Цялата статия може да прочетете във вестник "Уикенд",стр.55 от 20-26 юни 2009 г.

Няма коментари:

TV online - Канал 1,

Нова тв,ТВ 7,канал 3,ТВ Европа,On air,Икономика тв,Евроком и други може да гледате ТУК.
Online Al Jazeera TV,english HERE

TRT,LIVE (english)

Press TV,LIVE (english language)

Euro News Live (english language)

Orient Radio Bulgaria - Bulgaria’s Turkish radio !
България е "една отвратителна, тъпа страна", "яденето е буламач в лошо олио", "съвременното изкуство - гнусно", "езикът - най-отвратителният в света", "тук жените сигнализират едно - че са курви"... Това са цитати от най-новия роман "Апостолов" на германската писателка от български произход Сибиле Левичаров.

Sibylle Lewitscharoff